Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας, πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα από τις εγκαταστάσεις μας, μπορείτε να καλέσετε το +30 698-048-4040 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

Μετά την παραλαβή των προϊόντων, καλέστε μας στο +30 698-048-4040 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kazakis-family.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και η οικογένειά μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε μόνο τα ισχύοντα έξοδα αποστολής – παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 698-048-4040 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η οικογένειά μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες επιλογές σας.